Szállítási információk

Mit kell tudni a szállítással kapcsolatban?

Szállítási idő

A Saintsan weboldalán leadott rendelések szállítási ideje 60 nap. Mivel minden lámpa egyedileg készül, kisszériás termék, ezért időre van szükség az elkészítéshez. A megrendelést követően minden esetben, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küldünk a legkorábban várható elkészülési időről. Itt még módosíthatod a megrendelést az elkészülési idő függvényében. Felmerülő kérdés esetén kérdezz bátran: info@saintsan.com

 

Fizetés

A megrendelést követően egy előlegbekérőt küldünk az összeg 10%-áról, mely véglegesíti a megrendelést. Az összeg kiegyenlítését követően a megrendelt termék gyártásba kerül, amelyről természetesen értesítés is érkezni fog. Amikor a termék eléri a 70%-os készültséget, küldünk egy második számlát a teljes összeg 70%-ról, majd szállítás előtt a fennmaradó 20% összegről, amelynek kiegyenlítése után postázzuk a terméket a megadott szállítási címre.

Fontos: A már véglegesített megrendelés későbbi visszamondása esetén a befizetett előleg nem kerül visszautalásra, mert a megrendeléssel egyidejűleg a termék már gyártásba került.

Garancia

A Saintsan minden termékére 1 év jótállás van.

 

Szállítás

A megrendelt terméket törésmentesen, gondosan becsomagolva postai úton ajánlva küldjük.

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel lehetséges, előre egyeztetett időpontban Budapesten a Dolgos utca 2. 1/a. szám alatt található átvételi pontunkon.

 

Elállás

Amennyiben bármilyen oknál fogva nem tetszik a megrendelt termék, vagy másmilyennek képzelted, nyugodtan visszaküldheted nekünk. Az elállásra 14 napig van lehetőség.

A visszaküldés kizárólag úgy lehetséges, hogy a termék sérülésmentes, és úgy van becsomagolva, mint ahogy kézhez kaptad. Ennek minden egyéb költsége a vásárlót terheli.

Ha bármilyen problémába ütköznél, vedd fel velünk a kapcsolatot!