Luxury of Light

Designer

– Szentgyörgyi Szandra

2006-ban diplomáztam formatervező művészként a MOME-n. 2015-ben alapítottam önálló tervező és kivitelező cégemet Sandart& Co Kft. néven. 2008 óta tervezek lámpákat, főleg középületi terekbe. A cégem megalapítása óta a kivitelezésben is részt veszek. Lámpáim méretük okán többnyire egyszeri monumentális darabok. A lámpáim Saintsan márkanév alatt jelennek meg.

Egy lámpa megalkotása során számomra a legizgalmasabb terület az anyag és a fény egymásra ható kölcsönhatásaira irányul, mert egy anyag többféleképpen megvilágítva, mindig új végeredményt, fényhatást eredményez.

Egyedi fényinstalláció készítés webshop online Szentgyörgyi Szandra designer, tervező

SZENTGYÖRGYI SZANDRA
formatervező

Termékeinkről

Koncepciónk alappillére a moduláris rendszer, tehát azonos elemek ismétlődéséből létrejövő formák. Ennek eredménye, hogy a felületek különböző módon egymásra fednek, így más és más fényhatásokat eredményeznek. Az áttetszőtől a nem átlátszó anyaghasználatig mindig új eredményeket kapunk, ami ébren tartja kíváncsiságunkat.

A kis méretű lámpák széleskörű anyag és színvariációi révén tudjuk a lámpákat még személyesebbé tenni. Egy adott termék akár kétféleképpen is használható: szabadon álló vagy függesztett verzióban.

Egyedi fényinstalláció készítés webshop online

Ha egyedi megrendelést adnál le…

Egyedi megrendelésre is van lehetőség, mely során egy még személyre szabottabb designt tudunk kialakítani a megrendelő stílusának megfelelően.

Munkánk során már számos neves építésszel, belsőépítésszel, magánszeméllyel működtünk együtt különleges elképzeléseket megvalósítva. Középületi munkáink jellemzően nagy aulák tereiben kapnak helyett. Ezek a nagyméretű fényinstallációk a tér adottságaihoz és a megrendelő elképzeléseihez lettek méretezve. Egy adott projekt tervezési fázisában szívesen részt veszünk, és segítünk az új elképzelések megvalósításában.

A fényinstallációk az alábbi építészek, belsőépítészek közreműködésével valósultak meg:

Sandroza kft logó

Sandroza Kft.

Csavarga Rózsa – Ferenczy Noémi, Pro Architectura díjas belsőépítész

T1 studio

T1 Studio Kft.

Török Szabolcs Bence –
Munkák | T1 Studio honlapja
www.
t1epitesz.hu

TeamPannon

M-Teampannon Kft.

Noll Tamás –  Teampannon
www.teampannon.hu

Demeter Design Studio

Demeter Ddesign Stúdió

Demeter Nóra – Ybl Miklós-díjas építész
www.ddstudio.hu

Kíváncsi vagy, hogy eddig milyen egyedi lámpákkal, fényinstallációkkal kápráztattuk el megrendelőinket?